• Ново
Автомобилни Стикери 3D Емблема на Кристиан Исус Риба ABS Пластмаса Автомобилни Стикери Икона на Автомобила Водоустойчиви Стикери с Логото на Колата на Самозалепващ?

Автомобилни Стикери 3D Емблема на Кристиан Исус Риба ABS Пластмаса Автомобилни Стикери Икона на Автомобила Водоустойчиви

BGN 6.39

Сума
Налично

Тези автомобилни стикери гланц и водоустойчив.Тези автомобилни стикери лесно стик на леки или товарни автомобили и т. 【Трайни и които нанасят щети не автомобилна боя】 Нашите автомобили етикети достатъчно силни, за да се гарантира стабилността на украшение на капака в предната част на капака на колата под формата на 3 D стикери за автомобили.Преди да използвате тези лепенки с логото на автомобила ви трябва да чисти и сухи целевата повърхност. 【Детайли】Стикери с логото на автомобила се извършва с помощта на различни видове 3 D фигури риба Christain Jesus.Той е подходящ за автомобилни стикери за камиони или коли. 【Детайли】Стикери с логото на автомобила се извършва с помощта на различни видове 3 D фигури риба Christain Jesus.Тези автомобилни стикери гланц и водоустойчив. 【Лесна инсталация】 Нашите автомобили етикети са самозалепващи. 【Детайли】Стикери с логото на автомобила се извършва с помощта на различни видове 3 D фигури риба Christain Jesus.Преди да използвате тези лепенки с логото на автомобила ви трябва да чисти и сухи целевата повърхност.Тези стикери за автомобили, здрави и трайни. Тези автомобилни икони-емблема на забавни и сладки, които ще направят вашият автомобил модерен. Тези автомобилни икони-емблема на забавни и сладки, които ще направят вашият автомобил модерен.Лепилото е много лепкава. 【Трайни и които нанасят щети не автомобилна боя】 Нашите автомобили етикети достатъчно силни, за да се гарантира стабилността на украшение на капака в предната част на капака на колата под формата на 3 D стикери за автомобили.

Свойства

Клиентите също избират